Hi, still struggling and needing ideas here!
I found 扱き as a kind of waistband/girdle, so 小女郎の扱き would be a young girls girdle, but what about お七の蹴出し? 蹴出し seems to be a undergarment similar to a petticoat, but what does お七 refer to? I've found a character from a Joruri play called お七 though... And what about 襞積(ひだ)を打つ? (The kanji for 積 is not correct, but I couldn't find exactly the same kanji, it is originally written with a koromo-hen). I've found 襞積 as folds or creases of a cloth/clothing, would it mean something as straightning the creases of those pieces of clothing?
私は又、自分の現在の生活の上にぴったりと面と向ける人間になりました。あなたがおもちやが厭になり千代紙が厭になり、さうして物に驚き物に喜んでゐた子供っぽさが馬鹿々々しくなつて了つたやうに、私も赤い麻の葉の千代紙を手に取っても其れが唯の紙と云ふ感じばかりしきや残りません。小女郎の扱きになりお七の蹴出しになつて襞積を打つやうな媚めかしさを、どうしてあの頃私の胸にまざまざと映してみたのかと不思議に思ふほどに、あれが唯一枚のぱさつとした紙なんです。
私は又、自分の現在の生活の上にぴったりと面と向ける人間になりました。あなたがおもちやが厭になり千代紙が厭になり、さうして物に驚き物に喜んでゐた子供っぽさが馬鹿々々しくなつて了つたやうに、私も赤い麻の葉の千代紙を手に取っても其れが唯の紙と云ふ感じばかりしきや残りません。小女郎の扱きになりお七の蹴出しになつて襞積を打つやうな媚めかしさを、どうしてあの頃私の胸にまざまざと映してみたのかと不思議に思ふほどに、あれが唯一枚のぱさつとした紙なんです。