Hi everyone! I hope you are all well and coping well with life. I would just like you to review my little paragraph and make corrections to help me improve my Japanese grammar skills. Thank you in advance!
Here is the extract:
2021年、私は何人かの若者と協力して週末のリトリートを企画しました。4日間のメニュー、リトリート活動、ルールなどを計画するのは、とてもエキサイティングでした。リトリート中、食事の準備のために走り回り、指定されたアクティビティエリアに参加者を誘導し、朝のエクササイズをリードしたことが個人的に印象に残っています。参加者は全部で20人近くを存在でした。
Here is the extract:
2021年、私は何人かの若者と協力して週末のリトリートを企画しました。4日間のメニュー、リトリート活動、ルールなどを計画するのは、とてもエキサイティングでした。リトリート中、食事の準備のために走り回り、指定されたアクティビティエリアに参加者を誘導し、朝のエクササイズをリードしたことが個人的に印象に残っています。参加者は全部で20人近くを存在でした。