早速の返事、ありがとうございます。
各国語での返事、面白いですね。
ちなみに、もしかして中国語は台湾人からお勉強になっているのですか?「我在學中文也」での「也」は偶々男性にも使われますが、単なる冗談としてです。台湾、香港以外の省では普通使いません。愛嬌に見えますから。特に、私は黒竜江省からの者なので、こんな喋り方には苦手です。(●^o^●)
Glennさんの中国語での文章は正しいですよ。ただ中国の標準語とは違うだけです。
私は今上海で仕事をしております。普通は仕事が原因で英語を書いたりしますけど、会話の相手が見つからないのです。要するに英語をうまく話せないのです。自分の発音にも自信があんまり無いのも悩みです。国内の英語能力試験は受けましたが、喋れないと意味が無いのではと思いましてね。
I've been at GuangDong about 1 half year and learned Cantonese.I were tried to join other BBS but didn't found any except this bbs. maybe because of I do not know about how to find popular bbs. I like movie and foreign language learning.will u introduce some interesting BBS talking about music or movies?
btw, is there at my post had any japanese character caused mojibake (I don't know how to say this in english).