What's new

始めましょう

moyashi

Sempai
Joined
Apr 15, 2002
Messages
1,571
Reaction score
12
生ら、ち・しょう。

やはり、問題だね。

ahh ****, I figured out part of the problem.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Japan Forum - Post New Thread</title>
<meta http-equiv="MSThemeCompatible" content="Yes">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=SHIFT_JIS">
I'm assuming lot's of similarities between vB and GT here ok...

You need to go into all templates and erase the www encoding check ... the doctype line from all templates. And in all functional sub files. No matter if you can read Japanese you can't read what you're inputting else you're on a pure J-system.

You also, need to be careful when looking for other catch places.
ie, input forms and what not.
Also, the sub that prints out the headers.

If you want PM, I can go through the script and erase all that BS out. This is gonna be a real pain to do. I had headaches for days when I did GT's scripts.

You should also watch out for the emailer, you'll have trouble setting the content type there too. Hmmm, you're not using CGI.pm so that's one good thing but ... I'm sure php has something similar.

PM me if you want.
 

moyashi

Sempai
Joined
Apr 15, 2002
Messages
1,571
Reaction score
12
ahhh, double **** on this.

CSS file needs to be fixed too. Right now you have the input areas set for

TEXTAREA, .bginput {
FONT-SIZE: 12px;
FONT-FAMILY: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
COLOR: #000000;
BACKGROUND-COLOR: #EEEEEE

not fun eh!!!

ahhh hell, just email me.
 

thomas

Unswerving cyclist
Admin
Joined
Mar 14, 2002
Messages
8,819
Reaction score
781
Okie, deleted the DOC line as well as all font references (including input fields). Hope it works better now.
 

moyashi

Sempai
Joined
Apr 15, 2002
Messages
1,571
Reaction score
12
・ーーー

これは大丈夫!

Much better now.
 
Top